Recull de recursos

Llegenda tipologia del recurs

Lectures bàsiques i d'aprofundiment Lectures bàsiques i d'aprofundiment
Llibres per infants i joves Llibres per infants i joves
Material Didàctic Material Didàctic
Webs Webs
Material Audiovisual Material Audiovisual
Activitats i visites Activitats i visites
Jocs Jocs   [ Avançat ]

  Inici      Top Resources
Conceptes bàsics
  Tema > Comunicació > Conceptes bàsics

Resources

Proposta activitats exposició fem campanya               
Logo:   
proposta_activitats_expo: Català  

Aquest document conté un seguit de propostes d'activitats per a que enfortiu el treball de la fracció orgànica dels residus i/o la comunicació durant les setmanes que el centre educatiu rebi l’exposició del Fem Campanya, per exemple, o en qualsevol altre moment! Algunes idees audiovisuals, visites, activitats per realitzar a l'aula... Traiem-li suc a l'exposició!

Publicidad, consumo y energías alternativas     
publicidad_consumo_energias_alternativas:   

Projecte realitzat per l’Escola Jaume I de Puçol (València). Consisteix en analitzar la relació entre publicitat, consum i consum energètic al elaborar la publicitat d’un producte, per a construir una proposta publicitària alternativa més respectuosa amb l’entorn. Hi trobareu teoria sobre l’impacte de la publicitat i els continguts, metodologia i temporització de la proposta de treball.

Cómo hacer un vídeo científico       
Manual "Como hacer un vídeo científico": Català  
Vídeos "Cómo hacer un vídeo científico": Català  

Manual pensat per a persones que vulguin aprofitar els recursos multimèdia per a fer difusió de la ciència a Internet, que us pot anar molt bé per al Fem Campanya si voleu comunicar a través d'un vídeo. Explica, pas a pas, la totalitat del procés de realització d'un vídeo senzill, amb pocs recursos i sense ser necessària una formació prèvia, abordant aspectes elementals sobre el missatge, la planificació, gavació i edició. Cada capítol de la publicació s'acompanya d'una sèrie de vídeos didàctics que en faciliten la comprensió.

Qué es la publicidad ambiental?     

En aquest post s’explica què és el “Marketing de Guerrilla” o “Publicitat Ambiental” i apareixen diversos exemples de campanyes realitzades molt creatives. Animeu-vos a ser imaginatius i imaginatives!

Proyecto Media     

Espai web que dóna eines a professorat i alumnat per abordar el tema dels mitjans de comunicació de masses. Recursos pel professorat, autoavaluacions,simuladors..

  1