Recull de recursos

Llegenda tipologia del recurs

Lectures bàsiques i d'aprofundiment Lectures bàsiques i d'aprofundiment
Llibres per infants i joves Llibres per infants i joves
Material Didàctic Material Didàctic
Webs Webs
Material Audiovisual Material Audiovisual
Activitats i visites Activitats i visites
Jocs Jocs   [ Avançat ]

  Inici      Top Resources
Creativitat
  Tema > Comunicació > Creativitat

Resources

Fem un lipdub?       
fem_un_lipdub: Català  
Logo:   

Si al vostre centre esteu pensant en fer un lipdub, aquí podreu trobar informació sobre què és, quines premises té, idees de com adaptar-lo per al Fem Campanya i alguns exemples. Animeu-vos a utilitzar nous formats de comunicació!

Publicidad, consumo y energías alternativas     
publicidad_consumo_energias_alternativas:   

Projecte realitzat per l’Escola Jaume I de Puçol (València). Consisteix en analitzar la relació entre publicitat, consum i consum energètic al elaborar la publicitat d’un producte, per a construir una proposta publicitària alternativa més respectuosa amb l’entorn. Hi trobareu teoria sobre l’impacte de la publicitat i els continguts, metodologia i temporització de la proposta de treball.

La revolució dels petits gestos continua. Quins són els vostres?       
revolucio_petits_gestos: Català  
Logo:   

Campanya de l'ARC amb l'objectiu d'animar-nos a que cadascú, en la mesura que pugui, s'impliqui en la reducció, reutilització i reciclatge dels residus. Cada petit gest compta! La campanya està formada per cartells, espots i falques radiofòniques que us poden inspirar. A més, s'ha creat un web per tal de recollir les bones pràctiques ciutadanes envers la reducció i reciclatge dels residus.

Moviment R     
web moviment R: Català  
Logo:   

Ha sorgit un nou moviment a favor del Medi Ambient i en contra de la generació massiva de residus. L’Activista, la Comandanta R, la Techie i l’Assistent són els caps visibles del Moviment R i pretenen convèncer al màxim nombre de ciutadans i ciutadanes perquè els ajudin a convertir el món en un lloc amb més erres. Visita el web, trobaràs notícies recursos i informació sobre reducció-reutilització-reciclatge.

Videoclip "Plastic State of Mind"     
videoclip "Plastic State of Mind": Català  
Logo:   

I si feu un videoclip? Vídeo musical molt divertit, gravat pel col·lectiu Green Sangha. El podeu treballar a classe d'anglès. A més, us pot donar idees per les vostres campanyes! Sigueu creatius i creatives!!

Com fer un lipdub     
1lipdub_cerdanyola: Català  

Document elaborat per l'Instiut Forat del Vent de Cerdanyola on explica pas a pas com fer un lipdub i la seva experiència. A més també s'expliquen sorpreses de la gravació i la crònica de la jornada ben detallada. Molt útil!

Cuentos y Teatrillos     
Cuentos_y_Teatrillos_en_verde_:   

Aquest llibre conté 14 contes i 14 guions teatrals. El seu objectiu és la difusió i sensibilització de valors relacionats amb el medi ambient i l'ecologia per tal de tenir cura del present i aconseguir així un millor futur. L'autora utilitza el conte i el teatre, o el que és el mateix, la lectura individual o de grup a través de divertides narracions, i el guió teatral, ja sigui a través del teatre llegit o d'escenificacions. A més dels contes, proposa idees pràctiques sobre com treballar el conte, objectius, valors i destinataris.

Qué es la publicidad ambiental?     

En aquest post s’explica què és el “Marketing de Guerrilla” o “Publicitat Ambiental” i apareixen diversos exemples de campanyes realitzades molt creatives. Animeu-vos a ser imaginatius i imaginatives!

  1