Recull de recursos

Llegenda tipologia del recurs

Lectures bàsiques i d'aprofundiment Lectures bàsiques i d'aprofundiment
Llibres per infants i joves Llibres per infants i joves
Material Didàctic Material Didàctic
Webs Webs
Material Audiovisual Material Audiovisual
Activitats i visites Activitats i visites
Jocs Jocs   [ Avançat ]

  Inici      Top Resources
Mitjans
  Tema > Comunicació > Mitjans

Resources

Proposta activitats exposició fem campanya               
Logo:   
proposta_activitats_expo: Català  

Aquest document conté un seguit de propostes d'activitats per a que enfortiu el treball de la fracció orgànica dels residus i/o la comunicació durant les setmanes que el centre educatiu rebi l’exposició del Fem Campanya, per exemple, o en qualsevol altre moment! Algunes idees audiovisuals, visites, activitats per realitzar a l'aula... Traiem-li suc a l'exposició!

Fem un lipdub?       
fem_un_lipdub: Català  
Logo:   

Si al vostre centre esteu pensant en fer un lipdub, aquí podreu trobar informació sobre què és, quines premises té, idees de com adaptar-lo per al Fem Campanya i alguns exemples. Animeu-vos a utilitzar nous formats de comunicació!

Publicidad, consumo y energías alternativas     
publicidad_consumo_energias_alternativas:   

Projecte realitzat per l’Escola Jaume I de Puçol (València). Consisteix en analitzar la relació entre publicitat, consum i consum energètic al elaborar la publicitat d’un producte, per a construir una proposta publicitària alternativa més respectuosa amb l’entorn. Hi trobareu teoria sobre l’impacte de la publicitat i els continguts, metodologia i temporització de la proposta de treball.

La revolució dels petits gestos continua. Quins són els vostres?       
revolucio_petits_gestos: Català  
Logo:   

Campanya de l'ARC amb l'objectiu d'animar-nos a que cadascú, en la mesura que pugui, s'impliqui en la reducció, reutilització i reciclatge dels residus. Cada petit gest compta! La campanya està formada per cartells, espots i falques radiofòniques que us poden inspirar. A més, s'ha creat un web per tal de recollir les bones pràctiques ciutadanes envers la reducció i reciclatge dels residus.

Cómo hacer un vídeo científico       
Manual "Como hacer un vídeo científico": Català  
Vídeos "Cómo hacer un vídeo científico": Català  

Manual pensat per a persones que vulguin aprofitar els recursos multimèdia per a fer difusió de la ciència a Internet, que us pot anar molt bé per al Fem Campanya si voleu comunicar a través d'un vídeo. Explica, pas a pas, la totalitat del procés de realització d'un vídeo senzill, amb pocs recursos i sense ser necessària una formació prèvia, abordant aspectes elementals sobre el missatge, la planificació, gavació i edició. Cada capítol de la publicació s'acompanya d'una sèrie de vídeos didàctics que en faciliten la comprensió.

Com fer un lipdub     
1lipdub_cerdanyola: Català  

Document elaborat per l'Instiut Forat del Vent de Cerdanyola on explica pas a pas com fer un lipdub i la seva experiència. A més també s'expliquen sorpreses de la gravació i la crònica de la jornada ben detallada. Molt útil!

Proyecto Media     

Espai web que dóna eines a professorat i alumnat per abordar el tema dels mitjans de comunicació de masses. Recursos pel professorat, autoavaluacions,simuladors..

  1