mapa de Barcelona amb les 9 escoles participants situades en ell

 
Guia Didàctica
Dibuix d'una llibreta amb un 6 de color verd que diu: Com fer la teva campanya de comunicació de 6 passos! Lleguir més

Institut Joan Austria Institut Joan Austria

Veure fitxaAdreça: C/ Selva de Mar, 211
Telèfon: 933 073 402
A/e: a8013101@xtec.cat
Web: http://iesjoandaustria.org/Coordinadora: Mercè Raurell
Professorat col·laborador: Sumpta Durà i Xavier Rosell
Participants: alumnat de secundàriaLa nostra campanya: El nostre centre ha realitzat una campanya per la recollida selectiva dels residus en general i de la matèria orgànica en particular, elaborant vídeos i una exposició sobre el cicle de la matèria orgànica a la natura i a la ciutat. L'any que ve continuarem fent difusió amb l'ajuda de tot el material que hem creat.Tanca la fitxa

Institut Narcís Monturiol Institut Narcís Monturiol

Veure fitxaAdreça
: c/ Harmonia s/n (Montbau, Horta- Guinardó)
Telèfon: 933107226
A/e: iesnarcismonturiol@xtec.cat
Web: http://www.xtec.es/centres/a8013214/Coordinadores
: Isabel Ribera i M. Antònia Sordé
Participants: 1r cicle del Comitè AmbientalLa nostra campanya: Volem conèixer i millorar els hàbits de separació de la matèria orgànica i d'utilització dels contenidors tant a l’institut (menjador i hores de pati) com a casa. Per això farem un estudi sobre els hàbits de recollida de l’orgànica al menjador i a les cases de l’alumnat; després desenvoluparem un seguit d'accions (utilitzant la ràdio del barri, el grup de teatre, la comissió de delegats i delegades de classe...) i, finalment, tornarem a fer l'estudi, amb la mateixa població i intentarem comprovar les modificacions d’hàbits que s’hagin produït.
Al nostre institut hi ha una llarga tradició, de deu anys, de reutilització de llibres i de recollida selectiva de paper, envasos... Ara toca l'orgànica!
Institut Vila de Gràcia Institut Vila de Gràcia

Veure fitxaAdreça:
riera de Sant Miquel, 58-62 (La Vila de Gràcia, Gràcia).
Telèfon: 934150262
A/e: a8045483@xtec.cat
Web: http://www.xtec.cat/centres/a8045483/Coordinadora: Ester Roca
Participants: alumnes de 2 n d’ESO.La nostra campanya: La campanya serà una diagnosi de l’estat del reciclatge de la matèria orgànica al barri i suposarà una sensibilització posterior de les famílies.
Volem aprofitar les classes de matemàtiques, en què treballem el tema d’estadística, per a crear una enquesta, passar-la a les famílies i analitzar-ne quantitativament els resultats.
Creiem que falta informació sobre la matèria orgànica i el seu reciclatge, i per això en buscarem: què es recicla, què no es recicla, com es recicla...
Finalment, cada un de nosaltres farem un full informatiu per a comunicar a les famílies els resultats de la nostra recerca.
Institut XXV Olimpíada Institut XXV Olimpíada

Veure fitxaAdreça: Carrer de la Dàlia, 2 bis
Telèfon: 93 289 06 30
A/e: xxvincidencies@gmail.com
Web: http://www.xtec.es/centres/a8047431/Coordinador: Oscar Peris
Participants: alumnat de 3r d'ESOLa nostra campanya: Detectarem quins són els punts negres de la recollida de l’orgànica al nostre centre i al barri, durant la setmana del crèdit de síntesi de sostenibilitat. Entre tots decidirem quina campanya és la més important per desenvolupar el curs que ve.Tanca la fitxa
<< previ

printer icon versió imprimible